• Pekare Braća Lazic
  Tradicija Kvaliteta
  Pekara Braća Lazić
  Postojimo još od 1998. godine!
  Naša Priča
 • Tradicija Kvaliteta
  Ukus koji se pamti
  Posvećeni kvalitetu naših pekarskih proizvoda i poslastica!
  Vidi sve proizvode
Pekara Braća Lazic

O nama

Pekara „Braća Lazić“ doo je osnovana 1998 godine u mjestu Dvorovi, grad Bijeljina, te zapošljava preko 180 radnika. Iz godine u godinu pekara je širila asortiman ponude i svakako povećavala obim proizvodnje i tržišta. Pekara „Braća Lazić“ sada broji vlastitih 10 prodajnih objekata (pekoteka). Skoro sve prodavnice i tržne centre u opštini snadbijeva svojim proizvodima a jedan dio svog proizvodnog programa vozi i u druge gradove BiH.

Pekara 2019. godine ulaže u modernizaciju proizvodnje hljebova, lisnatog programa, pita, kolača i svega što je vezano za pekarsku industriju. Samim tim poboljšava se kvalitet svih proizvoda, povećavaju se limiti proizvodnje te stvaraju mogućnosti snadbijevanja dosta većeg broja kupaca te i mogućnosti izvoza naših proizvoda u druge države.

Visok nivo kvaliteta proizvoda koji smo dostigli tokom dvije decenije svog rada nastojimo održati i unaprijediti politikom striktno organizovanih proizvodnih procesa.

Pekara „Braća Lazić“ posjeduje certifikate HACCP i ISO 9001:2015.Dobitnici smo brojnih nagrada sa raznih sajmovima na kojima smo učestvovali,uvijek bili primjećeni i odlično posjećeni zahvaljujući asortimanu roba koje prezetujemo i proizvodimo.

Pekara Braća Lazic
Pekara Braća Lazić

Naše Usluge

Visok nivo kvaliteta proizvoda koji smo dostigli tokom dvije decenije svog rada nastojimo održati i unapređivati.
Pekara Braća Lazić

Dođite i uvjerite se u kvalitet naših proizvoda!

Prilikom stvaranja naših pekarskih i poslastičarskih proizvoda koristimo najkvalitetnije sirovine, modernu opremu, kao i znanje i iskustvo naših zaposlenih, koji nam omogućavaju proizvode visokog i jedinstvenog kvaliteta.